Nogomet

Od sada i službeno: Brozović, Paulista i Silva potpisali ugovore za nove klubove.

Niko Rukavina • ponedjeljak, 26.01.2015.
Od sada i službeno: Brozović, Paulista i Silva potpisali ugovore za nove klubove.
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Danas popodne zgotovljene su i posljednje formalnosti te je Marcelo Brozović potpisao s Interom ugovor do ljeta 2019. te je i službeno postao igračem milanskog velikana, a u svojim klubovima su predstavljeni i Gabriel Paulista, odnosno, Lucas Silva...

Sada već bivši igrač zagrebačkog Dinama i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović još prije dva dana doputovao jeu Milan, slikao se s Interovim šalom, a jučer je u društvu Maria Mamića na Giuseppe Meazzi pogledao 1:0 poraz svojeg novog kluba od Torina.

Danas popodne, talentirani hrvatski veznjak i službeno je potpisao ugovor u prisustvu svojeg menadžera Miroslava Bičanića, nakon prođenog liječničkog pregleda. Ugovor je potpisao do ljeta 2019., a Dinamo će dobiti odštetu od osam milijuna eura.

Danas su službeno u svojim klubovima predstavljeni i Gabriel Paulista koji je u Arsenal došao iz Villarreala, odnosno Lucas Silva, novi suigrač Luke Modrića u svlačionici Real Madrida.

“Oduvijek sam volio Real Madrid, još od kad sam bio mlad. Kad kod igram video igrice, uvijek izaberem Real“, na neobičan je način mladi Lucas Silva iskazao privrženost svom novog klubu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!