Košarka

Tomas: "Prvi plan mora biti pobjeda, a sve kalkulacije trebamo ostaviti za kasnije"

Mihaela Bradovski • utorak, 27.01.2015.
Tomas: "Prvi plan mora biti pobjeda, a sve kalkulacije trebamo ostaviti za kasnije"
Foto: FaH

Košarkaše Cedevite očekuje susret Eurokupa protiv Virtusa iz Rima, momčadi od koje su izgubili prije tjedan dana u Italiji. U redovima domaćina vjeruju da će odigrati bolje i upisati željenu pobjedu...

Prije tjedan dana u Rimu Cedevita je poražena 73:66. U Zagrebu će tražiti pobjedu i pokušati ispraviti ono loše što je radila u Italiji.

"Mogli smo pobijediti, ali nismo odradili onaj obavezni dio, one stvari u kojima moramo biti u svakom susretu dobri. To su kontrola skoka i izgubljenih lopti. Ako to ne funkcionira, ne možemo do pobjede u gostima. Za prolazak u sljedeći krug, moramo doći do pobjeda u svim susretima kod kuće i u ovoj utakmici moramo dati sve od sebe za pobjedu", rekao je Jasmin Repeša za Cedevitinu stranicu.

Cedevita u ovom susretu neće moći računati na Roka Lenija Ukića i Ivana Ramljaka, ali Marko Tomas polako ulazi u natjecateljski ritam, jednako kao i Stanko Barać.

"Stanko je ogroman u odnosu na igrače Rimljana i većina lopti bi trebala završiti u njegovim rukama. Iza njega je dugačka pauza, ali sigurno nam može pomoći. Mi moramo u utakmicu ući s prvenstvenim razmišljanjem kako upisati pobjedu, a tek onda razmišljati o tih sedam razlike. Sada bi nam trebalo biti lakše jer smo ipak odigrali jednu utakmicu s njima i znamo kako se treba postaviti", dodaje Tomas.

Tomas je zadovoljan kako teče njegov povratak na parket.

"Najvažnije mi je da uđem u seriju utakmica i s vremenom će sve doći na svoje. Zasad sam zadovoljan, ponovno sam na parketu i to je za mene najvažnije", dodaje Tomas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!