Nogomet

Predstavnici HNS-a razgovarali s predstavnicima Hajduka: "Imamo kvalitetnu komunikaciju"

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.02.2015.
Predstavnici HNS-a razgovarali s predstavnicima Hajduka: "Imamo kvalitetnu komunikaciju"
Foto: Duje Bonačić

Druga momčad Hajduka bila je bolja od Hrvatske U-19 koja je bila sastavljena od igrača iz dalmatinskih klubova. Osim ove provjere, održan je i sastanak između predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza i Hajduka...

Kontrolno okupljanje igrača koji kandidiraju za nastup u dresu hrvatske nogometne reprezentacije do 19 godina iskorišten je za odigravanje prijateljske utakmice s Hajdukom 2 koji je na kraju slavio rezultatom 5:1. Strijelci su bili Pejić u 35., Vojković u 58. i 90., Bosančić u 63. i Župan u 65. minuti za Hajduk, a Šimić (11m) u 50. minuti za Hrvatsku.

Bila je to prva prilika novog izbornika Ferde Milina da se upozna s ovim igračima, a na njegovom popisu za ovu provjeru našli su se igrači iz južnog dijela Hrvatske:

Ivo Grbić (Hajduk), Josip Bašić (Hajduk), Lorenco Šimić (Hajduk), Toma Bašić (Hajduk), Elvir Maloku (Hajduk), Andrija Balić (Hajduk), Nikola Vlašić (Hajduk), Alen Šarić-Hodžić (Imotski), Mate Šuto (Imotski), Andrija Bošnjak (Imotski), Ivan Krstulović-Opara (Solin), Ive Bilić (Solin), Krešimir Božinović (Solin), Danijel Šutić (Zadar), Toni Glavaš (Split), Marko Pervan (Split), Marin Roglić (Split), Matej Jukić (Split), Hrvoje Relota (Split), Frane Maglica (Split), Antonio Samac (Split), Kristijan Jakić (Split).

Nakon susreta održan je i sastanak između predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza u sastavu Romeo Jozak, Ilija Lončarević i Ivan Bedi s predstavnicima Hajduka Goranom Vučevićem i Marinom Brbićem.

Romeo Jozak bio je zadovoljan odrađenim sastankom i uspostavljenom komunikacijom.

"Razgovarali smo o predstojećim aktivnostima mladih reprezentacija te igračima iz Hajduka koji se nalaze u našim selekcijama. S Hajdukom smo u stalnoj komunikaciji, a ovo je bila dobra prigoda da razgovaramo i o sustavima natjecanja, juniorskim i kadetskim ligama, kako bismo dobili povratnu informaciju o tomu što eventualno trebamo unaprijediti. Zahvaljujem se i predsjedniku Brbiću i kolegi Vučeviću što su nas lijepo primili i što smo i kroz ovaj razgovor potvrdili postojanje kvalitetne komunikacije s Hajdukom u kontekstu hrvatskih reprezentacija i rada s mladima", istaknuo je Jozak za službenu stranicu HNS-a.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!