Nogomet

Demba Ba: „Bilić je najbolji trener u Turskoj, zavolio sam njega i Bešiktaš“

Niko Rukavina • srijeda, 04.02.2015.
Demba Ba: „Bilić je najbolji trener u Turskoj, zavolio sam njega i Bešiktaš“
Foto: EPA

Bešiktaš je u subotu svladao na domaćem terenu ;ersin s 2:1, a s(p)retan pobjednički pogodak zabio je Demba Ba, najbolji strijelac Bešiktaša u ovogodišnjem prvenstvu, u kojem vodeći Fenerbahče Bešiktašu bježi jedan bod...

Demba Ba je ovog ljeta došao u Bešiktaš kao „kapitalac“ iz Chelsea. Iako se ove zime špekuliralo kako bi se mogao vratiti u Premiership, Ba je ostao u Turskoj i tvrdi kako je iznimno zadovoljan u Bešiktašu, ali i s hrvatskim trenerom Slavenom Bilićem.

“Slaven Bilić je najbolji trener u turskoj ligi. Zavolio sam i njega i Bešiktaš. Navijači od nas očekuju najveće stvari, a to je jasno naslov prvaka“, rekao je prvi centarfor kluba koji je posljednji naslov prvaka Turske osvojio 2003. godine.

Demba Ba je do sada zabio 10 golova u turskom prvenstvu i trenutno drži peto mjesto ljestvice strijelaca s dva gola manje od vodećeg Oscara Cardoza, paragvajskog napadača koji igra za Trabzonspor.

“Istina je da Bešiktašu ove sezone ide jako dobro, a sljedeće ćemo biti još bolji. Samo nas naši navijači vide na prvom mjestu. Svi ostali na postolju vide Fenerbahče i Galatasaray. Ne cijene nas dovoljno, ali vidjet ćemo...“, poručio je za kraj Senegalac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!