Nogomet

Video: Benko donio Sarajevu pobjedu protiv Partizana

Niko Rukavina • nedjelja, 08.02.2015.
Video: Benko donio Sarajevu pobjedu protiv Partizana
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Leon Benko donio je svojem FK Sarajevu pobjedu protiv Partizana na pripremnom dvoboju u Antalyji. Benko je zabio jedini pogodak na utakmici u 88. minuti.

Momčad s Koševa, drugoplasirana momčad bh. Premer lige, trenutno se nalazi na pripremama u Antalyji. Nakon što su u srijedu svladali ukrajinski Metalist iz Kharkiva s minimalnih 1:0, jučer su s istim rezultatom bili bolji od beogradskog Partizana, a jedini pogodak na utakmici zabio je Leon Benko u 89. minuti utakmice.

Partizanu je pripalo prvo poluvrijeme, no Bordo-bijeli su u nastavku utakmice bili bolji suparnik, a nakon što je Okić u 70. pogodio okvir vrata, bolja igra Sarajevu se isplatila u samoj završnici utakmice, kada Benko nakon neoprezne reakcije Partizanovog vratara zabija jedini pogodak na utakmici.

Benko je član Sarajeva od rujna prošle godine, međutim zbog neriješenog spora sa svojim prethodnim klubom, kineskim Dalian Aerbinom, Sarajevo je dobilo dopuštenje Fife da ga registrira tek prošlog mjeseca.

Premer liga se nastavlja 28. veljače, a Sarajevo prvu utakmicu igra na gostovanju kod Zvijezde iz Gradačca. Bh. liga je inače vrlo interesantna. Široki Brijeg predvodi tablicu s 34 boda, slijedi Sarajevo s 32, aktualni prvak Zrinjski ima 31, a drugi sarajevski klub, FK Željezničar 30.

Sarajevo je ove zime dovelo i Mehmeda Alispahića, bivšeg igrača Šibenika, Dinama i Rijeke, a željeli su dovesti i Ivana Kelavu koji se na kraju odlučio za slovačku Trnavu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!