Nogomet

Vukas: "Prošli susreti s Vinogradarom su čista statistika, važnije je kakvi ćemo biti u srijedu"

Branimir Korać • utorak, 10.02.2015.
Vukas: "Prošli susreti s Vinogradarom su čista statistika, važnije je kakvi ćemo biti u srijedu"
Foto: FaH

Hari Vukas dobio je odgovornost voditi momčad Hajduka u prvom susretu četvrtfinala Kupa protiv Vinogradara. Splićani su favoriti, a Vukas ne bježi od te uloge...

Vukasova pressica uoči Vinogradara bila je posvećena isključivo momčadi iz Mladine. Trener Splićana nije htio govoriti o onome što se događalo proteklih dana i posve je u utakmici.

"Ne bih se vraćao na sve što je bilo, to ostaje iza nas. Moja je uloga psihološki stabilizirati i podići momčad. Moram istaknuti da su momci radili odlično i potpuno su koncentrirani na utakmicu protiv Vinogradara."

"Ja sam trenutno koncentriran samo na ovu utakmicu. Ovo nam je prva službena utakmica u godini i potpuno smo koncentrirani da sve prođe najbolje što se tiče tog susreta."

Vukas preuzima na leđa Hajduka status velikog favorita, a od igrača očekuje da od početka budu koncentrirani i u utakmici.

"Ti prošli susreti su baš povijest, čista statistika. Važno je u kakvom su stanju obje momčadi bile tada i u kakvom su sada. Mi smo spremni na sve, znamo kakav je Kup, međutim idemo bez kalkulacija i ne bih bio u pravu kada ne bih priznao da je Hajduk veliki favorit. Nadam se da će glave igrača biti od početka u tom susretu i da ćemo odvesti utakmicu na naš mlin."

S bivšim trenerom je razgovarao, međutim nije htio previše komentirati blisku povijest.

"Ja sam s Igorom Tudorom i kolega i veliki prijatelj. Naravno da smo razgovarali, a o čemu, to nije tema našeg susreta ovdje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!