Košarka

Repeša: "Dobiti utakmicu sa 100 primljenih koševa na svom terenu je u sferi znanstvene fantastike"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 12.02.2015.
Repeša: "Dobiti utakmicu sa 100 primljenih koševa na svom terenu je u sferi znanstvene fantastike"
Foto: FaH

Cedevita je izborila prolaz u sljedeću fazu natjecanja Eurokupa, međutim nije uspjela osigurati prvo mjesto u skupini i izbjeći Gran Canariju. U posljednjem susretu poražena je u Zagrebu od Crvenog oktobra...

Gosti iz Volgograda od početka susreta bili su u boljem ritmu i vrlo brzo su se razigrali. Trener domaćina Jasmin Repeša nije krio nezadovoljstvo nastupom svoje momčadi.

"Dečkima čestitam na prolasku u sljedeći krug natjecanja, ali jasno je da nismo odigrali na razini na kojoj smo trebali. U početku susreta njihovi šuteri su se razigrali i to je na kraju odredilo tijek susreta. Zasluženo su pobijedili, kada primite 100 poena na domaćem terenu, onda je u sferi znanstvene fantastike dobiti utakmicu."

Slijedi Gran Canaria za koju Repeša smatra da je Cedevita može eliminirati.

"Svaki protivnik u Top 16 je vrlo ozbiljan i težak, ali mislim da mi možemo s njima igrati. Imaju kemiju u momčadi na koju možemo odgovoriti, no trebat će nam puno više kontinuiteta u igri tijekom jedne utakmice."

Trener Volgograda Dirk Bauermann čestitao je Zagrepčanima na prolazu skupine.

"Lijepo je pobijediti, posebno ovako dobru momčad kao što je to Cedevita. U Jasminu Repeši Cedevita ima sjajnog trenera za kojeg imam samo respekt, on radi fantastičan posao s ovom momčadi. Čestitam Cedeviti na prolazu, to je veliki rezultat za ovako mladu momčad."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199012.02.2015. u 21:31
    Svakin danon san sve uvjereniji da je Repeša jedna velika prijevara od trenera. Ekipe mu redovito nemaju nikakvu smislenu igru, sve se svodi na individualnu kvalitetu i pokušaje trice, a krivce za sve loše vidi u svima ne u sebi. U stanju javno popljucat igrače ko da nije njegov posal, šta nikad... [više na forumu]
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik12.02.2015. u 20:54
    Mislim da je Repeša premalo rotirao...
    Obrisan korisnik