Nogomet

Deschamps dobio ugovor do SP-a u Rusiji, QPR odlučio zadržati privremenog trenera

Borna Rupnik • četvrtak, 12.02.2015.
Deschamps dobio ugovor do SP-a u Rusiji, QPR odlučio zadržati privremenog trenera
Foto: EPA

Domaćina nadolazaće europske smotre isti će izbornik povesti i prema SP-u u Rusiji, a privremeni trener QPR-a postao je stalni, barem do kraja sezone. Sadašnjem je treneru povjerenje ukazala i uprava njemačkog drugoligaša koji se bori za opstanak.

Francuski izbornik Didier Deschamps ostat će na kormilu reprezentacije sve do završetka Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, potvrdio je Francuski nogometni savez.

Deschamps je potpisao produženje ugovora "na zahtjev predsjednika Saveza Noela le Graeta", stoji u objašnjenju takve odluke, a nove su ugovore dobili i Deschampsovi pomoćnici Stephan i Raviot.

U prvoj sljedećoj utakmici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo 2016. godine Francuzi će odmjeriti snage s Brazilcima (26. ožujka), a Deschamps ih vodi od 2012. godine.

Engleski prvoligaš Queens Park Rangers, čije boje brani i Niko Kranjčar, odlučio je zadržati 52-godišnjeg trenera Chrisa Ramseyja do kraja sezone. Ramsey je uskočio kao privremeno rješenje po odlasku Harryja Redknappa, koji je morao na operaciju koljena.

Njemački drugoligaš Erzgebirge Aue, koji drži pretposljednje mjesto na tablici, produžio je ugovor 35-godišnjem treneru Tomislavu Stipiću. Dogovorena je suradnja do 2017. godine, neovisno o tome hoće li klub nastupati u drugoj ili trećoj ligi.

"Drago nam je da je Stipić prihvatio našu ponudu. Od preuzimanja kluba u rujnu sjajno radi, a zajedno s njime želimo ostvariti strateške i realno postavljene ciljeve, prije svega ostanak u drugoj ligi", rekao je predsjednik Helge Leonhardt.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!