Nogomet

Bilić: "Nema nikakvih ponuda. Ambicije su vezane uz Bešiktaš, vodeća pozicija nije slučajnost"

Borna Rupnik • srijeda, 18.02.2015.
Bilić: "Nema nikakvih ponuda. Ambicije su vezane uz Bešiktaš, vodeća pozicija nije slučajnost"
Foto: EPA

Liverpool će u četvrtak u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige ugostiti Bilićev Bešiktaš, a hrvatski stručnjak otkriva kako zasad nema konkretnu ponudu iz Premierhsipa.

Slaven Bilić s Bešiktašem drži vrh turskog prvenstva, a u Europskoj ligi odlazi na noge engleskom Liverpoolu. Bivšeg hrvatskog izbornika nakon dobrih se rezultata u Turskoj počelo povezivati s mogućom selidbom na Otok, čak i na klupu prvaka Manchester Cityja.

"Već su mi i poslali ponudu. Rekli su da će prodati Nasrija, Kompanyja i Yayu Tourea samo da mene dovedu. Naravno, nema nikakvih ponuda, a moje su ambicije vezane uz Bešiktaš", jasan je bio Bilić u razgovoru za Tportal.

Vodeća pozicija u ligi ima poseban značaj s obzirom na snagu konkurenata, Fenerbahčea i Galatasaraya.

"Apetiti Bešiktaša uvijek su isti jer je riječ o velikom klubu koji svake godine mašta o tituli prvaka. Međutim, ono što svima daje nadu jest to što smo financijski puno slabiji od dva kluba koja žele ovu titulu, što smo beskućnici, odnosno seljakamo se cijele sezone na nekoliko stadiona, a nakon 20 kola smo i dalje vodeća momčad lige. Znači, to više nije slučajnost", kaže.

Turci na Anfield ne stižu s bijelom zastavom, naprotiv. Dolaze po dobar rezultat, s vjerom u nastavak natjecanja.

"Prije svega, idemo odigrati dobru utakmicu. Liverpool je veliki svjetski klub i definitivno favorit, dobar je, diže se i u pobjedničkoj je seriji, ali imamo kvalitetu, a onda više nije riječ samo o nadanju, već i mogućim očekivanjima", najavio je Slaven Bilić, čija će momčad biti oslabljena za neigranje kapetana, vratara Zengina, a još se čeka liječnička odluka hoće li zaigrati prvi napadač Demba Ba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • PosedarskiVitez18.02.2015. u 22:20
    hahaha legendica
    PosedarskiVitez