Košarka

Kraj sezone za Chrisa Bosha nakon pronađenih krvnih ugrušaka u plućnom krilu

Branimir Korać • subota, 21.02.2015.
Kraj sezone za Chrisa Bosha nakon pronađenih krvnih ugrušaka u plućnom krilu
Foto: EPA

Miami Heat u borbi za što višu poziciju na Istoku neće moći računati na Chrisa Bosha. Krilni centar Heata nalazi se na bolničkom liječenju, a dijagnosticirani su krvni ugrušci u plućnom krilu...

Iako se činilo da je dovođenjem Gorana Dragića Miami Heat posložio respektabilnu petorku u borbi za što više mjesto na Istoku, neće moći računati na Chrisa Bosha koji je završio sezonu.

Bosh se žalio na bolove u prsnom košu, ostao je u bolnici na pretragama, a dijagnosticirano je stvaranje krvnih ugrušaka u desnom plućnom krilu što znači da je za njega ova sezona automatski završena.

Problemi su se počeli javljati još prošlog tjedna, a kako se situacija nije popravljala, u srijedu je zatražio savjet liječnika te je od četvrtka na bolničkom liječenju.

Još u petak se sumnjalo na plućnu emboliju, međutim čekali su se nalazi koji su potvrdili najgore slutnje. Vrijeme oporavka je najmanje šest mjeseci bez fizičkog napora.

Obitelji Bosh sa svim strana stižu riječi podrške, putem društvenih mreža javili su se i brojni bivši i sadašnji igrači koji izražavaju nadu da će se Bosh prvenstveno uspješno oporaviti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!