Nogomet

Hrvat opet prvi strijelac Belgije, "stroj" Santini: "Ne sjećam se kada sam imao ovoliko prilika"

Borna Rupnik • nedjelja, 22.02.2015.
Hrvat opet prvi strijelac Belgije, "stroj" Santini: "Ne sjećam se kada sam imao ovoliko prilika"
Foto: FaH

S četiri pogotka Westerlou, Kortrijkov Ivan Santini izbio je čelo ljestvice belgijskih strijelaca te tvrdi kako uz dobru momčadsku pripremu nije teško tresti mreže.

Belgijski Kortrijk nastavio je s odličnom sezonom u kojoj drži treće mjesto na tablici, a od subote ima i prvog topnika domaćeg prvenstva. Do brojke od 13 pogodaka stigao je hrvatski napadač Ivan Santini, koji je Westerlou u pobjedi 6:0 "utrpao" četiri komada.

Preostala dva postigao je njegov napadački kolega Teddy Chevalier, koji je poslije utakmice izjavio: "Santini ne govori francuski, ja ne govorim engleski, ali na terenu se razumijemo savršeno. Sretni smo jedan zbog drugog".

"Santini je stroj za pogotke, to se vidjelo čim je došao u klub. Ne razmišlja previše, samo pogađa", dodao je Chevalier.

Bivši napadač zadarskog prvoligaša uživa na golgeterskom vrhu te uzvraća komplimente svojim suigračima.

"Lijepo je, makar još nisam svjestan postignuća. Trebat će mi nekoliko dana. Lako je zabijati, ne sjećam se kada sam u svojoj karijeri imao ovoliko prilika. Svi igrači imaju svoje zasluge, hvala momčadi i nadam se da ćemo tako nastaviti, a suradnja sa Chevalierom je najbolja, on ima 10 golova i 11 asistencija na svom kontu", ispričao je Santini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!