Nogomet

Kraj sezone za Frana Brodića, Borussia (D) šest tjedana bez Piszczeka

Borna Rupnik • četvrtak, 26.02.2015.
Kraj sezone za Frana Brodića, Borussia (D) šest tjedana bez Piszczeka
Foto: FaH

Mladi hrvatski napadač Fran Brodić zbog ozljede će morati pauzirati do ljeta, a narednih mjesec i pol dana Borussia (D) na raspolaganju neće imati Lukasza Piszczeka.

Fran Brodić, talentirani 18-godišnji napadač koji je do ljeta nosio dres zagrebačkog Dinama, ozlijedio je bedreni mišić desne noge i morat će na operaciju, potvrdio je njegov klub.

Liječnici Club Bruggea predviđaju mu oko tri mjeseca oporavka, što znači da je za njega sezona završena. Suigračima će se opet pridružiti na pripremama za iduću sezonu, a u međuvremenu će zaliječiti i manji problem s desnim kukom.

Brodić je po dolasku u Belgiju bio dio druge momčadi, a tijekom zime najavljivala se mogućnost da dobije priliku s najboljima.

Borussia iz Dortmunda potvrdila je kako će najmanje šest tjedana biti bez braniča Lukasza Piszczeka, koji je protiv Juventusa ozlijedio ligamente lijevog gležnja.

"Boli me svaki korak", poručio je poljski reprezentativac, koji će tako morati propustiti i nadolazeći ligaški derbi protiv Schalkea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2015. u 20:21
    on i takvi koji su prerano pobjegli su osim gluposti jer to je daleko teži put, pokazali i sebičnu nezahvalnost. i kod svih je ista priča mamića su mogli trpiti dok nije došla ponuda a onda više ne. ali samom klubu koji ih je stvorio su nabili jednu i takvih mi nije žao.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.02.2015. u 13:21
    šteta za brodića
    Obrisan korisnik