Tenis

Đoković: "Hrvatska u punom sastavu ima jako dobru reprezentaciju, ali ovdje će igrati samo Ćorić"

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.03.2015.
Đoković: "Hrvatska u punom sastavu ima jako dobru reprezentaciju, ali ovdje će igrati samo Ćorić"
Foto: EPA

Kraljevo se priprema za Davis Cup susret između Hrvatske i Srbije, a Novak Đoković žestoko se obrušio na organizatore tvrdeći da je bilo manipulacija s prodajom ulaznica. Što se Hrvatske tiče, svjestan je da će ona biti dosta oslabljena...

Sljedeći vikend na rasporedu je Davis Cup susret između Srbije i Hrvatske, odigrat će se u Kraljevu gdje će samo oni odabrani moći vidjeti uživo ovaj dvoboj.

Novak Đoković po povratku iz Dubaija istaknuo je veliko razočaranje zbog svega što se događalo oko prodaje ulaznica koje su planule za 13 minuta.

"Takvo što je nemoguće ili je moguće ako pustite u prodaju samo 50 ulaznica. Trebale su se prodavati i na internetu, ali tamo ih uopće nije bilo, na kraju su rasprodane, a da prodaja nije ni počela. Netko za to mora odgovarati jer je jasno da je nekoliko ljudi napravilo malverzacije", razočaran je Đoković.

Dvorana u Kraljevu ima kapacitet od oko tri tisuće ljudi, a Hrvatsku će predstavljati reprezentacija u sastavu Čilić, Ćorić, Delić, Draganja.

"Hrvatska u punom sastavu s Karlovićem, Čilićem, Dodigom i Ćorićem ima jako dobru reprezentaciju, ali kako stvari sada stoje, igrat će samo Borna. Marin je na popisu da bude uz reprezentaciju kao vođe momčadi, a možda je i odlučio pružiti si priliku u ovom dvoboju iako još uvijek nije odigrao nijedan meč ove godine", dodaje Đoković.

Za Srbiju su prijavljeni Đoković, Troicki, Krajinović i Zimonjić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10803.03.2015. u 17:14
    Dr.K se je već odavno ostavio Davis Cupa, zbog godina. Dodig samo igra kad je Marin tu. Mora da je neka specijalna logika, jer mi sa Dodigom, Bornom i Mate Delićem (u prošlogodisnjem izdanju) imamo dobar tim, ne protiv Srbije, ali protiv mnogih drugih.
    narada108
  • Obrisan korisnik02.03.2015. u 14:35
    karte rasporodane kazu u 15 min.,pa ovi imaju vece mafijaske saveze nego kod nas
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.03.2015. u 14:07
    Kako sam ga ja shvatio, on je uvijek na raspolaganju, ali ako igra Cilic.
    Obrisan korisnik
  • zovche02.03.2015. u 12:42
    nisam puno pratio ali zasto ne igraju karlo i dodig? ok karlo vec duze vrijeme ali sta sad ovom smeta?
    zovche