Nogomet

Poklepović: "Pokušat ćemo odmoriti neke igrače jer imamo takav rezultat da možemo"

Mihaela Bradovski • utorak, 03.03.2015.
Poklepović: "Pokušat ćemo odmoriti neke igrače jer imamo takav rezultat da možemo"
Foto: Duje Bonačić

Hajduk u uzvratu četvrtfinala Kupa dočekuje Vinogradar i traži potvrdu prolaska u polufinale. U prvom susretu slavio je s visokih 3:0 i na Poljudu treba potvrditi prolaz...

Stanko Poklepović najavljuje promjene u momčadi u susretu s Vinogradarom. Momčad iz Mladine visoko je poražena u prvom susretu i na Poljudu je praktički bez šanse.

"Još uvijek se nismo odlučili za sastav, imamo visok rezultat iz prve utakmice koji je praktički nedostižan za Vinogradar pa možemo odmarati neke igrače. Kup je za nas važan, maksimalno ćemo se boriti da odemo što je dalje moguće."

Poklepović je stao u obranu igrača nakon remija protiv Zadra tvrdeći kako pisanja medija o blamaži ne stoje.

"Momčad to nije zaslužila, ako se i dogodila blamaža, dogodila se struci, a ne igračima. Oni su imali veliku volju i želju, ali nisu uspjeli. Dali su sve od sebe, borili se do zadnje minute, imali posjed lopte tražeći prilike... Bilo je određenih propusta, ali to ćemo pokušati ispraviti."

Momčad su posebno pogodili zvižduci i prijetnje za koje Špaco tvrdi da nije zaslužila.

"Igrači su bili jako tužni jer su se maksimalno potrošili. Bili su bijesni i ispražnjeni, ali meni je najveće ohrabrenje da je trkački sve odrađeno kako smo se nadali. Igračima se zviždi kada ne trče, ali ovdje to nije bio slučaj."

Susret na Poljudu počinje u srijedu od 17 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!