Košarka

Ipak bez dogovora između Celticsa i McGeeja, problem predstavljala sljedeća sezona

Branimir Korać • četvrtak, 05.03.2015.
Ipak bez dogovora između Celticsa i McGeeja, problem predstavljala sljedeća sezona

Iako se činilo da će JaVale McGee još danas dogovoriti suradnju s Boston Celticsima i postati njihov član, od toga neće biti ništa. Dogovor nije postignut, a problem je sljedeća sezona...

JaVale McGee nastavlja potragu za novim klubom nakon što je dobio slobodne ruke od Philadelphije. Najozbiljnije razgovore vodio je s Boston Celticsima, ali do dogovora nije došlo.

Danny Ainge čak je i javno potvrdio kako je dogovor s McGeejem izvjestan jer je riječ o igraču kakav nedostaje Bostonu i kakav mu je potreban, ali zapelo je na sljedećoj sezoni.

Naime McGee inzistira u pregovorima na "slobodi", želi ugovor prema kojem bi on imao pravo odluke na ljeto hoće li ostati ili će potražiti novi klub dok s druge strane Celticsi žele da klub ima pravo odluke.

Kako su Celticsi čini se potpuno ispali iz igre, ostaju drugi zainteresirani klubovi, a to su Golden State Warriorsi, Dallas Mavericksi, Toronto Raptorsi, San Antonio Spursi, Miami Heat i Chicago Bullsi.

Toronto s Masaijem Ujirijem koji mu je u Denveru dao "masni ugovor" (11.2 milijuna dolara ove i 12 milijuna dolara sljedeće sezone), čini se kao prvi favorit za njegov angažman.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!