Nogomet

Dunga opet pozvao Robinha, Neymaru povećava odgovornost: "On je igrač koji voli izazove"

Borna Rupnik • petak, 06.03.2015.
Dunga opet pozvao Robinha, Neymaru povećava odgovornost: "On je igrač koji voli izazove"
Foto: EPA

Brazilska nogometna reprezentacija u ožujku će igrati dvije prijateljske utakmice, a na popisu je ponovno Robinho, dok će se opet najviše očekivati od Neymara.

Novi-stari brazilski izbornik Dunga objavio je popis kandidata za prijateljske utakmice s Francuskom u Parizu (26. ožujka) i s Čileom u Londonu (29. ožujka), koji predvodi kapetan Neymar, napadač iz redova Barcelone.

Dungin Brazil, poslije Svjetskog prvenstva 2014. godine, nanizao je šest pobjeda zaredom, bez primljenog pogotka iz igre, a Neymar je pritom postigao sedam pogodaka.

"Neymarova forma nije iznenađenje. Osim toga, čim je postao kapetan, počeo je igrati još bolje i tako potvrdio naša očekivanja. On je igrač koji voli izazov. Što mu je veća odgovornost, to će brže evoluirati i rasti", tvrdi Dunga.

"Svaki puta kada je Brazil osvojio SP, imali smo dobru momčad, ali i dobre pojedince. Svi su Brazilci dobri, ali Neymar donosi nešto posebno. Sada neka to pokaže", dodao je brazilski izbornik.

Na popis je Dunga uvrstio i Robinha, koji danas igra u brazilskom Santosu, kao i Marcela iz europskog prvaka Real Madrida.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!