Košarka

Rose: "Postoji šansa za povratak ove sezone. Možda mi ozljeda i pomogne"

Mihaela Bradovski • utorak, 10.03.2015.
Rose: "Postoji šansa za povratak ove sezone. Možda mi ozljeda i pomogne"
Foto: EPA

Zvijezda Chicago Bullsa Derrick Rose nada se kako će još zaigrati ove sezone. Rose je nakon velikih problema s ozljedama morao na prisilnu pauzu zbog ozljede i operacije meniskusa...

Zbog teških ozljeda koje su ga pratile posljednjih godina, Derrick Rose izbjegava svake prognoze oko povratka na parket. Ipak, priznaje da postoji šansa povratka još ove sezone i pomoći Bullsima u doigravanju.

Rose je zaradio ozljedu meniskusa i morao je na operaciju te je sada u fazi rehabilitacije.

"Postoji šansa za povratak ove sezone, to je naš plan. Međutim u ovom trenutku uopće ne razmišljam o točnom datumu povratka, želim se što bolje oporaviti i pripremiti. Trenutno se osjećam dobro i zato sam optimist. Tko zna, možda mi ova ozljeda na kraju i pomogne u rješavanju ostalih sitnih problema koji su me mučili."

Ozljeda meniskusa nije toliko teška kao problemi s Ahilovom tetivom koje je imao.

"Kada god imate problema kasnije poslije ozljede Ahilove tetive, mislite da je povezano s tim. Bilo je veliko olakšanje saznati da te dvije ozljede nisu međusobno povezane."

Prve procjene govorile su o oko četiri do šest tjedana oporavka, međutim Rose neće žuriti i na parket će se vratiti tek kada bude potpuno spreman za puni napor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sused10.03.2015. u 17:58
    Rose je idiot
    Sused
  • Obrisan korisnik10.03.2015. u 17:41
    "postoji sansa"...svaki intervju sa Roseom je smijesan i u nijednom nista konkretno ni ne kaze,ali svejedno im je vratio se ili ne kad ce ih Atlanta na Istoku sve pojest...
    Obrisan korisnik