Nogomet

Milić: "Rostov je u teškoj situaciji, sigurno na ljeto mijenjam klub"

Mihaela Bradovski • petak, 13.03.2015.
Milić: "Rostov je u teškoj situaciji, sigurno na ljeto mijenjam klub"

Hrvoje Milić proživljava teške dane u Rostovu koji je u velikim financijskim problema, a sukladno tome došla je i rezultatska suša. Hrvatski reprezentativac priznaje da će na ljeto promijeniti klub...

Prošle sezone Rostov je stigao do svojeg prvog trofeja i osvojio je Ruski kup. Međutim uslijedila je kriza i danas je u grčevitoj borbi za opstanak.

"Jedina prava istina je da smo u velikim financijskim problemima. Sada smo dobili dvije plaće za listopad i studeni, ali ostaje dug i za premije od prošle sezone. Ostali smo i bez trojice važnih igrača, ali mi ostali dogovorili smo se da ostanemo u klubu i probamo spriječiti ispadanje. Imali smo sezonu iz snova, ali sada smo od svih prvoligaša u najtežoj situaciji", kaže Hrvoje Milić za Goal.

S Milićem je u klubu i Stipe Pletikosa koji se oprostio od reprezentacije.

"Njemu je vrlo teško, on je kapetan i iako je u poznijim godinama, radi dobro i brani dobro."

Za Milića nema dvojbe, na ljeto će promijeniti klub.

"Još ljetos sam trebao otići, ali klub nije prihvatio ponude. Međutim siguran sam da ću na ljeto promijeniti sredinu. Već postoje kontakti s dva ruska kluba, ali otvoren sam i za druge opcije."

Vjeruje kako će biti među kandidatima za lijevi bok u reprezentaciji i u budućnosti.

"Izbornik ima slatke brige, sada nas je dosta, ali nadam se pozivu za Norvešku. Neće biti kraj svijeta ako ne dobijem poziv, ali imam samopouzdanja i vjerujem da ću biti među kandidatima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!