Nogomet

Potpredsjednik NS BiH: "Sa Šukerom smo dogovarali prijateljsku utakmicu BiH i Hrvatske"

Branimir Korać • srijeda, 18.03.2015.
Potpredsjednik NS BiH: "Sa Šukerom smo dogovarali prijateljsku utakmicu BiH i Hrvatske"

Potpredsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Ivan Beus izjavio je kako je tijekom gostovanja Davora Šukera u Sarajevu bilo govora o prijateljskoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine...

Protivnik Hrvatske u prijateljskom dvoboju uskoro bi mogla biti Bosna i Hercegovina. Potpredsjednik tamošnjeg Saveza Ivan Beus za Agenciju Anadoliju izjavio je kako je bilo govora o organizaciji tog dvoboja.

O tome se razgovaralo tijekom posjete Davora Šukera Sarajevu pri čemu je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza lobirao za mjesto u Izvršnom odboru Uefe.

Kako tvrdi Beus, utakmica između Bosne i Hercegovine i Hrvatske odigrala bi se po svemu sudeći na neutralnom terenu, negdje u zapadnoj Europi.

"Jedna od opcija je igranje na neutralnom terenu u jednoj od zemalja gdje ima puno iseljenika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tako bi imali ispunjen stadion do posljednjeg mjesta i savezi bi mogli zaraditi", rekao je Beus.

Inače Hrvatska i Bosna i Hercegovina susrele su se četiri puta i Hrvatska je sva četiri puta slavila. Dva puta u kvalifikacijama (4:1, 3:2) te dva puta u prijateljskim susretima (5:3, 2:0).

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!