Nogomet

Dunga: "Bilo je logično pobijediti", Deschamps: "Sve se okrenulo na stranu vrlo brzog Brazila"

Borna Rupnik • petak, 27.03.2015.
Dunga: "Bilo je logično pobijediti", Deschamps: "Sve se okrenulo na stranu vrlo brzog Brazila"
Foto: EPA

Prijateljska pobjeda nad Francuskom bio je sedmi uzastopni uspjeh Brazila pod Dunginim vodstvom, a Didier Deschamps i njegovi igrači "naučili su lekciju".

Dungin Brazil nastavio je nizati pobjede, nakon razočaravajućeg završetka Svjetskog prvenstva na domaćem tlu. U četvrtak je pala i Francuska, a rezultat je u Parizu bio 3:1 za Brazilce.

"Ovi su dobri rezultati plod rada i odlučnosti koje ulažemo u svakodnevnom životu. Pokušao sam dati igračima samopouzdanje i pronaći ravnotežu unutar momčadi", objašnjava Dunga.

"Bili smo kompaktni, bili smo brzi, imali smo dobar posjed lopte. Napravili smo neke pogreške, ali kada smo ih ispravili, bilo je logično pobijediti", dodao je brazilski izbornik.

Francuska je uspjela povesti, preko Varanea, ali su Oscar, Neymar i Luiz Gustavo potom preokrenuli rezultat.

"Teško je prihvatiti ovakav poraz, kažnjeni smo za svoje pogreške. Sve se okrenulo na stranu vrlo brzog Brazila. Naučili smo da moramo biti učinkovitiji, stoga je dobro naći se u ovakvim problemima", prokomentirao je francuski izbornik Didier Deschamps.

Napadač Real Madrida, Karim Benzema, nije zadovoljan konačnim ishodom utakmice.

"Poraz nikada nije dobar, premda je Brazil bio bolji. Stvorili smo im neke probleme, ali nismo preuzimali dovoljno rizika. Za pobjedu u ovakvim utakmicama treba biti temeljit od prve do 95. minute", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!