Nogomet

Ostvarile se crne prognoze, Claudio Marchisio zbog teške ozljede završio sezonu

Branimir Korać • petak, 27.03.2015.
Ostvarile se crne prognoze, Claudio Marchisio zbog teške ozljede završio sezonu
Foto: EPA

Težak udarac za Juventus, ali i talijansku reprezentaciju. Claudio Marchisio napustio je pripremni kamp uoči susreta protiv Bugarske zbog ozljede koljena, a snimanje je pokazalo kako je zaradio rupturu križnog ligamenta i neće više nastupati ove sezone...

Crne slutnje su se ostvarile i Juventus će morati odraditi kraj sezone bez Claudija Marchisija. Odlični veznjak torinske momčadi zaradio je ozljedu ligamenta koljena na treningu u Covercianu, a kasniji pregledi pokazali su da je riječ o rupturi križnog ligamenta.

Svega nekoliko dana ranije navijači Juventusa saznali su da će njihov klub na duže vrijeme biti bez Paula Pogbe, a sada je stigao novi težak udarac.

"Marchisio je nezamjenjiv. On igra puno s loptom i prevažan je za ovu momčad, važniji i od Vidala", ustvrdio je sa žaljenjem bivši igrač Juventusa Alessio Tacchinardi.

S obzirom na dugačku stanku dobrog dijela veznog reda, Massimiliano Allegri ostao je samo na Vidalu, Pereyri i Pirlu, a Sturaro zasad nije impresionirao.

Pred Juventusom je ključan dio sezone, težak posao u Coppa Italiji i Ligi prvaka i ove ozljede značajno mu otežavaju situaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.03.2015. u 11:45
    citao sam na "La gazzetta dello sport" da je magnestska rezonanca pokazala da nema nikakve rupture ligamenata, tako da za par tjedana je ponovno na travnjaku
    Obrisan korisnik