Nogomet

Kurbanov: "Prosinečki je potpuna suprotnost Vogtsu, on je potpuno baziran na napad"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 02.04.2015.
Kurbanov: "Prosinečki je potpuna suprotnost Vogtsu, on je potpuno baziran na napad"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hajdukov igrač Ruslan Kurbanov upisao je prvi nastup za Azerbajdžan pod vodstvom Roberta Prosinečkog. Kurbanov je u igru ušao u 22. minuti, a pun je hvale za hrvatskog stručnjaka...

Robert Prosinečki debitirao je na klupi Azerbajdžana pobjedom protiv Malte 2:0, a Ruslan Kurbanov upisao je prvi nastup u kvalifikacijama. Novi igrač Hajduka pun je hvale za Prosinečkog koji je sjajno primljen u Azerbajdžanu.

"Atmosfera na susretu bila je fantastična i iako smo loše otvorili kvalifikacije, veliki broj navijača došlo je pružiti podršku Prosinečkom u njegovom debiju. Rekao mi je da budem spreman jer ću ući u igru, a zbog ozljede Alasgarova morao sam ranije na teren nego što je bilo predviđeno", kaže Kurbanov za Goal.

Kurbanov dodaje da je Prosinečki potpuno različit od donedavnog izbornika Bertieja Vogtsa te da su svi vrlo zadovoljni s njim.

"Svi su zadovoljni, sve je bilo stvarno super. On je totalna suprotnost od Vogtsa, sto posto je baziran na napad i to je sjajno prihvaćeno. Prosinečki puno razgovara s igračima i to je dobro."

Reprezentativac Azerbajdžana nada se kako nije izgubljena svaka šansa za treće mjesto na kraju kvalifikacija, no ako se do njega ne bude moglo, pokušat će se barem dobro pripremiti za novi ciklus.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!