Nogomet

Balikesirspor unatoč pogotku Kulušića upisao novi poraz i ostao na dnu

Mihaela Bradovski • subota, 04.04.2015.
Balikesirspor unatoč pogotku Kulušića upisao novi poraz i ostao na dnu
Foto: Davor Sajko

U 26. kolu turskog prvenstva Balikesirspor je ubilježio novi poraz i ostao na posljednjem mjestu na ljestvici sa samo 18 bodova. Ugostio je Mersina koji je u miru sredine ljestvice, ali nije ga uspio svladati...

Hrvatska kolonija u Balikesirsporu upisala je novi poraz. Nakon visoke pobjede u prošlom kolu protiv Eskisehirspora i vraćanja nade u ostanak u ligi, Balikesirspor nije uspio doći i do drugog slavlja.

Ugostio je Mersin koji nema briga oko opstanka, ali i teško može do Europe, no protiv opterećenog gosta nije uspio doći do sva tri boda.

U ravnopravnom susretu Mersin je imao vodstvo od 30. minute kada je Abdul Rahman Khalili zabio za 1:0 i od tog trenutka domaćin je hvatao zaostatak.

Nije ga uspio uhvatiti, čak štoviše, gosti su povećavali prednost i tako su u 58. minuti preko Wellitona podigli na 2:0 da bi stigli i do trećeg pogotka preko Prejucea Nakoulme u 76. minuti.

U samoj završnici susreta Balikesirspor je uspio smanjiti na konačnih 3:1 golom Ante Kulušića na asistenciju Ermina Zeca.

Kulušić je odradio svih 90 minuta dok su Andrija Vuković i Tomislav Glumac odgledali susret s klupe. Zona ostanka Balikesirsporu bježi devet bodova.

Tursko prvenstvo, 26. kolo:
Balikesirspor - Mersin 1:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!