Ostali sportovi

Gonzaga poručio Filipoviću: "Danas sam bolji i spremniji nego u prošlom meču"

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.04.2015.
Gonzaga poručio Filipoviću: "Danas sam bolji i spremniji nego u prošlom meču"
Foto: FaH

Mirka Filipovića očekuje dvoboj protiv Gabriela Gonzage u povratku u oktogon. Posao će biti težak, Brazilac je vrlo neugodan protivnik koji puca od samopouzdanja...

Brazilac Gabriel Gonzaga šokirao je Mirka Filipovića nokautom u prošlom njihovom dvoboju, a sada će mu biti protivnik na Mirkovom povratku u oktogon. Uoči subotnjeg dvoboja u Krakowu, Gonzaga puca od spremnosti i samopouzdanja.

"Tada mi je bilo puno teže jer nisam bio spreman za taj meč u potpunosti. Ipak, pokazalo se da sam bio dovoljno spreman za pobjedu. Razlika je u tome što se sada puno bolje osjećam u razmjeni udaraca, ovih godina puno sam radio na sebi i kompletniji sam borac. Definitivno imam više povjerenja u moje kvalitete. Za ovaj meč sam se pripremao tako što sam išao do samih gornjih granica pucanja. Krenuo sam u kamp rano kako bih bio spreman za sve situacije", kaže Gonzaga, a prenosi Fightsite.

Gonzaga dodaje kako ipak ne želi primiti udarac nogom u glavu. "Mirko mi želi skinuti glavu nogom, ali ja ne želim od njega primiti taj udarac i dat ću sve od sebe da to izbjegnem."

Podsjećamo, prvi meč između Filipovića i Gonzage završio je na potpuno neočekivan način, Mirko je primio udarac nakon kojeg je nokautiran na način na koji se očekivao nokaut s njegove strane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2015. u 09:49
    hehe...mirko mu 'želi nogom skinut glavu'...a kaj se to može? ma da? a nije frka u pitanju? samo ti lupaj nogom i rukom i kak god ide, mirko...a jednog dana ćeš valjda i na zaslužen odmor ratnika
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.04.2015. u 18:48
    Bit će teško, puno lakše se Mirka sruši u parter nego što je to bilo kad je bio na svom vrhuncu, ali ako ga navuče na neku kontru, mogao bi ga Mirko nokautirat.
    Obrisan korisnik