Nogomet

Osvaldo zove velikane u Južnu Ameriku: "Totti i Pirlo trebali bi doći u Bocu"

Branimir Korać • utorak, 07.04.2015.
Osvaldo zove velikane u Južnu Ameriku: "Totti i Pirlo trebali bi doći u Bocu"
Foto: EPA

Pablo Osvaldo napustio je Europu i pojačao redove Boca Juniorsa, a u dresu argentinskog velikana volio bi vidjeti dvojicu velikih igrača - Francesca Tottija i Andreu Pirla...

Osebujni napadač Pablo Osvaldo nakon dosta šarene karijere u Europi, u siječnju je preselio u Argentinu gdje nosi dres Boca Juniorsa. U Boci se odlično snašao, bolje nego u posljednjim europskim klubovima, a sada poziva i neke druge igrače da mu se pridruže.

U redovima jedne od najvećih južnoameričkih momčadi vrlo rado bi vidio Francesca Tottija i Andreu Pirla.

"Koga bih volio da mi se pridruži? Pirlo i Totti. Tijekom godina igrao sam s mnogim velikim nogometašima i mnogi od njih moji su prijatelji. Ne bih htio nikoga uvrijediti, ali ako bih mogao dvojicu izabrati, bili bi to Totti i Pirlo. Oni imaju u sebi onaj južnoamerički štih i savršeno bi se uklopili u Bocu. Bomboniera bi poludjela s njima na travnjaku", smatra Osvaldo.

Bivši igrač između ostalih Fiorentine, Espanyola, Rome, Southamptona, Juventusa i Intera od dolaska u Bocu upisao je šest nastupa u prvenstvu uz tri pogotka te dva nastupa u Copa Libertadores uz tri pogotka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2015. u 23:45
    ko nebi volio zaigrati barem jednom na legendarnoj la bomboneri
    Obrisan korisnik