Nogomet

Pjaca: "Rijeka i Dinamo uvijek su 'tu negdje'", Pinto: "Bit će potpuno drugačija utakmica"

Borna Rupnik • srijeda, 08.04.2015.
Pjaca: "Rijeka i Dinamo uvijek su 'tu negdje'", Pinto: "Bit će potpuno drugačija utakmica"
Foto: FaH

Prvenstveni dvoboj Rijeke i Dinama na Kantridi (2:2) neće igrati važnu ulogu u polufinalu Kupa u srijedu na Maksimiru, tvrde igrači Modrih.

Pjaca i Sigali pogodili su mrežu Rijeke na subotnjem gostovanju, u remiju 2:2, a momčad Matjaža Keka u srijedu dolazi na Maksimir po dobar rezultat za uzvrat.

"Bit će to potpuno drugačija utakmica. U prvenstvu smo išli na Kantridu s 14 bodova prednosti što je ipak puno, dok je u Kupu situacija skroz drugačija. Nema 'prednosti' od prije, postoje dvije utakmice, golovi u gostima, igra se izravno za trofej i nema previše mjesta za popravak", izjavio je za klupske stranice portugalski branič Ivo Pinto.

Strijelac Pjaca očekuje novi neizvjesni dvoboj, a nada se kako će Dinamo dobrom igrom usrećiti one koji dođu pogledati utakmicu.

"Uvijek su naše utakmice 'tu negdje', odlučuju detalji, ali trebamo biti strpljivi i oprezni te igrati svoju igru. Mislim da je igra koju smo prikazali na Kantridi najbolja pozivnica našim navijačima da u srijedu dođu na Maksimir i pomognu nam ostvariti što bolji rezultat", rekao je.

Jedna od najvećih opasnosti za Rijeku bit će Angelo Henriquez, čileanski napadač Dinama.

"Rijeka je odlična, čvrsta i dobro posložena momčad koja zna što hoće, ali Dinamo uvijek ide na pobjedu", kaže Henriquez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2015. u 14:50
    Zasto se finale kupa ne igra jedna utakmica na neutralnom terenu ko vani...bilo bi bas zanimljivo
    Obrisan korisnik
  • ddg08.04.2015. u 14:20
    2:0 ili 3:1 za plave
    ddg