Košarka

Bojan Bogdanović u doigravanju: "Odigrao sam super u pravo vrijeme"

Borna Rupnik • četvrtak, 16.04.2015.
Bojan Bogdanović u doigravanju: "Odigrao sam super u pravo vrijeme"
Foto: EPA

Bojan Bogdanović postao je junak Brooklyn Netsa u ključnoj utakmici sezone, kojom su hrvatski reprezentativac i njegovi suigrači osigurali doigravanje.

Zahvaljujući pobjedi nad Orlando Magicom (101:88), te porazu Rudežovih Indiana Pacersa, Brooklyn Netsi zauzeli su osmo mjesto Istočne konferencije te će odmjeriti snage s prvoplasiranim Atlanta Hawksima.

U pobjedi nad Orlandom zasjao je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović, koji je ostvario učinak sezone od 28 ubačenih koševa.

"Odigrao sam super u pravo vrijeme, baš onda kada je mojoj momčadi najviše trebalo", prokomentirao je Bogdanović za HRT.

"Sretan sam i zbog učinka karijere u NBA ligi, a najviše zato što smo ovom pobjedom osigurali doigravanje", dodao je.

Hawksi su favorit protiv Netsa, a Bogdanović je svjestan težine zadatka. No, ovakva partija sigurno će mu biti dodatni poticaj za nadolazeće okršaje.

""Nadam se da ću nastaviti s ovakvim igrama u doigravanju, a što se tiče očekivanja, igramo protiv momčadi koja ima drugi najbolji napad lige, igra timsku košarku i bit će nam stvarno teško", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • orangecrush17.04.2015. u 10:32
    @Dragan321 - Puno ti toga ne kužiš da bi mene optuživao da serem :) Deron ima uvjerljivo najgori ugovor u ligi jer ga se nikako ne može sljedeće sezone mijenjati, dok Johnson ima još samo jednu godinu ugovora zbog čega ga se može eventualno ubacit u neku ekipu koja će sljedeće godine htjeti čistiti... [više na forumu]
    orangecrush
  • Obrisan korisnik17.04.2015. u 05:14
    Stari moj ti toliko seres...ajmo bit realniu bilokojem drugom klubu njemu bi bio spas?a daj molim te jedan klub osim 76ersa koji trenutno nisu klub..pa covjek je ko rookie dobio 20+minuta i jedqan dio sezone nije isporucivao (a najdrazi mi je ali to je realno). Koji to klub osim ovog jadnog bi mu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • orangecrush17.04.2015. u 00:26
    Šteta što je upao u momčad bez budućnosti. Ovo će im vjerojatno biti zadnji playoff nastup u sljedećih nekoliko godina. Dugo će se oporavljati od ludila koje je vodstvo kluba napravilo zadnjih godina. Nemaju pickove, imaju najviše max igrača i imaju igrača s najgorim ugovorom u ligi, Derona... [više na forumu]
    orangecrush
  • Obrisan korisnik16.04.2015. u 23:52
    već sada se vidi oogroman napredak u njegovoj igri, obranu pomalo hvata, ojačao je fizički a šut nikad nije ni bio upitan samo je bilo pitanje vremena kada će se opustiti. još kada odradi pripreme s momčadi kako spada, mislim da će biti jedan od ključnih igrača brooklyna dogodine, naravno, ako se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik