Nogomet

Video: Bešiktaš visoko slavio kod Kasimpase i privremeno zasjeo na vrh ljestvice

Branimir Korać • subota, 18.04.2015.
Video: Bešiktaš visoko slavio kod Kasimpase i privremeno zasjeo na vrh ljestvice
Foto: EPA

Slaven Bilić vratio se na vrh turskog nogometnog prvenstva barem dok Galatasaray i Fenerbahče ne odigraju svoje susrete ovog 27. kola. Bešiktaš je gostovao kod Kasimpase i slavio s visokih 5:1...

Nakon pauze zbog oružanog napada na autobus s igračima Fenerbahčea, nastavljeno je tursko prvenstvo, a Bilićev Bešiktaš gostovao je u 27. kolu kod Kasimpase.

Ovo gostovanje bilo je u konačnici jednostavno za Bilićevu momčad koja je slavila s 5:1 uz dva igrača više u drugom poluvremenu.

Već u trećoj minuti Pektemek je doveo Bešiktaš u vodstvo i najavio pobjedu gostiju, a na 2:0 povisio je Demba Ba koji je u posljednje vrijeme imao nešto lošijih igara i pogodak mu je svakako bio potreban.

U završnici prvog dijela Torun je smanjio na 2:1 i najavio zanimljiviji drugi dio, međutim vrlo brzo je došlo do odluke.

Prvo je Ramon u 50. povisio na 2:1 da bi tri minute kasnije Basdas zaradio isključenje i povratak se činio nemogućom misijom za domaćina.

Do kraja susreta Sahan i Sosa su zaokružili priču, a Buyuk je također završio ranije s utakmicom i Bešiktaš je mirno priveo meč kraju.

Fenerbahče u ovom kolu dočekuje Bursaspor, a Galatasaray putuje u goste Tranzonsporu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!