Košarka

Hrvatska na Europskom prvenstvu bez Drapera, ali s Oliverom Lafayetteom

Branimir Korać • petak, 01.05.2015.
Hrvatska na Europskom prvenstvu bez Drapera, ali s Oliverom Lafayetteom
Foto: FaH

Dontaye Draper ipak neće nastupiti za Hrvatsku na Europskom prvenstvu ove godine. Problemi s ozljedama ipak su ga spriječili, a hrvatski dres ponovno će navući Oliver Lafayette...

Velimir Perasović nije dobio pozitivan odgovor Dontayea Drapera po pitanju nastupa za Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu. Draper se zahvalio na interesu, ali zbog problema koji ga prate već duže vrijeme, potreban mu je produženi odmor.

Draper ima problema s koljenima i zbog toga je propuštao neke utakmice, nakon gostovanja Efesa u Madridu u Euroligi, poručio je da će vidjeti kako će se osjećati i na osnovu toga donijeti odluku što je i učinio.

Drugi Amerikanac s hrvatskom putovnicom Oliver Lafayette bit će na raspolaganju Perasović. Hrvatski izbornik jako dobro zna njegove mogućnosti, vodio ga je u Valenciji i zna kako ga može na najbolji način iskoristiti.

Lafayette će se reprezentaciji priključiti nešto kasnije zbog rođenja djeteta koje će se poklopiti s početkom priprema hrvatske reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.05.2015. u 00:50
    nažalost, to je upravo ono čega sam se bojao - ljudima smo dali putovnice da nam pomognu u najgorim godinama i time se dokažu, a čim su malo omirisali uspjeh (draper), lagano nogica...u tome je problem sa strancima u repki: moraš računat na nedostatak motivacije, osim ako žive u tvojoj zemlji ili... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.05.2015. u 00:38
    Reprezentacija nije klub! Uzmi svoje što imaš. Ne vjerujem da je Lafayett posebno bolji od Stipčevića da se njega stalno ignorira. Sramota me Perasovića i ostalih koji su to dopustili.
    Obrisan korisnik
  • sportoz02.05.2015. u 00:13
    Šteta za Didija, ali se nadam da će Oliver ovaj put odigrati na svom nivou. Ako Francuze nije sramota što imaju jednog ili ni jednog bijelca u ekipi, ne vidim zašto bi nas trebalo biti što imamo jednog stranca tamo gdje smo najtanji. Svašta...
    sportoz
  • Obrisan korisnik01.05.2015. u 23:53
    sramota me ovih stranaca!
    Obrisan korisnik