Rukomet

Igrači složni: "Bit će bolje u nedjelju, imali smo premalo vremena da se potpuno posložimo"

Mihaela Bradovski • subota, 02.05.2015.
Igrači složni: "Bit će bolje u nedjelju, imali smo premalo vremena da se potpuno posložimo"
Foto: EPA

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju u Varaždinu igra drugu utakmicu protiv Norveške u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo...

Prvi susret u Norveškoj završen je tijesnim porazom 27:26 i Hrvatska će u Varaždinu tražiti pobjedu s dva gola prednosti koja bi je vratila na vrh ljestvice.

"Jasan je naš prvi zadatak - pobijediti Norvešku s više od dva gola razlike i doći na prvu poziciju. Samim time zadržali bi i prednost u ždrijebu za Europsko prvenstvo", kaže izbornik Željko Babić.

Igor Vori svjestan je da Hrvatska nije dobro izgledala u prvoj utakmici.

"Nikome nije ugodno kad se gubi, ali puno je razloga za to. Prije svih novi izbornik, nova taktika i treba nam vremena da se to sve posloži. Najvažnije je da mi sutra pokažemo pravo lice i da uz podršku Varaždinaca proslavimo pobjedu. Nadam se da nećemo prije svega nas razočarati, a onda i sve naše navijače."

S njim se složio i Ivan Čupić koji dodaje da bi Hrvatska već u Varaždinu trebala bolje izgledati.

"Nije izgledalo baš najbolje, pogotovo u prvom poluvremenu. Ne možemo očekivati da će to i sutra izgledati besprijekorno, znamo da trener ima neke nove ideje i vizije kako bi htio da izgleda nova Hrvatska. Sigurno je da za to treba vremena, ali u svakom slučaju moramo biti bolji i ostvariti cilj, a to je slaviti s dva ili više golova razlike. S vremenom će to izgledati sve bolje, ali imamo kvalitetu i s ovih par treninga sigurno da možemo biti bolji."

Ivan Slišković tvrdi da je uočeno gdje se griješilo u susretu u Norveškoj.

"Normalno s novim izbornikom imamo i neke novitete u igri jer on ima neke svoje zamisli, ali premalo su dva treninga da bi se sve to uigralo. Međutim vidjeli smo u prvoj utakmici kako oni igraju, gdje smo mi griješili i siguran sam da će to biti bolje u nedjelju."

Utakmica u Varaždinu igra se u nedjelju od 17:15.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!