Nogomet

Bencun donio bod Brasovu golom u završnici, u Italiji zabijali Čulina i Datković

Mihaela Bradovski • subota, 02.05.2015.
Bencun donio bod Brasovu golom u završnici, u Italiji zabijali Čulina i Datković
Foto: Duje Bonačić

Marko Bencun u kratkom roku postigao je još jedan važan pogodak za momčad Brasova, a ove subote zabijali su i Hrvati u Serie B, Antonini Čulina i Niko Datković...

Nogometaši Brasova odigrali su neodlučeno u 30. kolu rumunjskog prvenstva na svom stadionu protiv Cluja i stigli do boda u borbi za opstanak. Ovaj remi drži ih na prvoj poziciji iznad zone ispadanja s dva boda prednosti ispred prve pratnje dok je Cluj osam bodova iza Brasova, ali zbog 24 oduzeta boda od strane Saveza.

Cluj je na ovom gostovanju dva puta vodio golovima Negruta i Tadea, ali Brasov je prvi puta poravnao preko Constantinescua da bi u 85. minuti Hajdukov igrač na posudbi u Rumunjskoj Marko Bencun zabio za konačnih 2:2.

U sastavu Brasova svih 90 minuta odradili su Aganović, Bencun, Jurić, Novaković; Novak je igrao do 59. minute, a Leko je ušao u 80. Kod gostio Jakoliš je odigrao svih 90 minuta.

U Serie B Spezia je na svom stadionu pregazila Bresciju s 4:1 i posve se približila doigravanju za nastup u Serie A. Trenutno drži petu poziciju sa šest bodova više od devetog Avellina koji ima utakmicu manje, a do kraja su ostala tri kola.

U pobjedi protiv Brescije strijelac drugog pogotka koji je osigurao prednost 2:1 na odmoru bio je Niko Datković. Datković je odigrao svih 90 minuta jednako kao i Brezovec i Miloš dok su Kvržić i Šitum zamijenjeni u drugom dijelu.

Varese se neće spasiti od ispadanja, a u ovom kolu poražen je na svom stadionu poražen od Latine 2:1 unatoč tome što je vodio pogotkom Antoninija Čuline koji je odigrao svih 90 minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!