Zimski sportovi

Video: Capitalsima prva utakmica u Verizonu

Željka Jurkas • utorak, 05.05.2015.
Video: Capitalsima prva utakmica u Verizonu

Samo jedan susret, između Capitalsa i Rangersa održan je u ponedjeljak u NHL-u. U sklopu drugog kruga doigravanja serija se preselila na led Verizon centra te kao i u MSG-u, prva utakmica otišla je na stranu Washingtona...

Washington Capitals – New York Rangers 1:0 [2:1]

(; 1-0 Beagle;)

NHL Awards

Nominirani za Mark Messier NHL Leadership Award, za igrača koji na ledu i van njega i svakom pogledu iskazuje kvalitete vođe, su:Ryan Getzlaf (Anaheim Ducks), Andrew Ladd (Winnipeg Jets), i Jonathan Toews (Chicago Blackhawks).

“Umjesto da nešto forsiramo, samo smo igrali pametno. Na kraju nam je to donijelo pobjedu“, sažeo je u par riječi Branden Holtby, vratar domaćina veliku i značajnu pobjedu Capitalsa nad Rangersima u prvom susretu drugoga kruga u Verizon centru. Jaki forecheck i veliki pritisak u trećini Rangersa koje su u navalama uspijevali održati domaćini je ono o čemu je Holtby pričao. A u ostatku susreta, u kojem su gosti diktirali igru, Holtby se pobrinuo da ne prođu do mreže uz nekoliko fenomenalnih obrana.

“Trebat ćemo nove heroje svake večeri. Uvijek će trebati biti netko novi, jedino tako ćemo ići do kraja“, prokomentirao je trener Capsa Barry Trotz pobjedu jedinim pogotkom utakmice, onim Jaya Beaglea. Pobjednički gol rezultat je jakog forechecka i spleta okolnosti koje bi Henrik Lundqvist, vratar Blueshirtsa, i Keith Yandle, branič gostiju, sigurno htjeli zaboraviti. Od njihovih klizaljki Beagle je pospremio pak u mrežu nakon udarca od gotovo iza gola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!