Nogomet

Kiksao Fenerbahče, ali kiksao i Bilićev Bešiktaš: "Nismo se mogli osloboditi pritiska"

Borna Rupnik • četvrtak, 14.05.2015.
Kiksao Fenerbahče, ali kiksao i Bilićev Bešiktaš: "Nismo se mogli osloboditi pritiska"
Foto: EPA

Nakon kiksa Fenerbahčea, Bešiktašu se "otvorila" borba za naslov prvaka Turske. Međutim, kiksali su i Bilićevi nogometaši.

Fenerbahče je u 31. kolu turskog prvenstva igrao kod kuće s već praktično otpisanim Kayserisporom, no završilo je bez pobjednika 1:1, a oba su pogotka pala u prvih šest minuta.

Bešiktaš Slavena Bilića tako je dobio veliku priliku preskočiti jednog konkurenta za titulu. U četvrtak je gostovao kod Akhisara, ali i taj je dvoboj završio rezultatom 1:1.

Domaćin je poveo preko Akyüza u 14. minuti, a poravnao je glavni Bilićev adut, napadač Ba u 54. minuti. No, Bešiktaš do pobjede nije mogao.

"Razočaranje je veliko, no rezultat je pošten. Igrali smo dovoljno dobro za sva tri boda, no nismo mogli zabiti pod pritiskom pobjede. Na poluvremenu sam rekao igračima da moraju ostati mirni, ali nismo se mogli osloboditi pritiska. Imamo još šansu, ali nismo u dobroj poziciji. Ja sam odgovoran jer nismo odigrali onako kako smo igrali cijele sezone", izjavio je Bilić poslije utakmice.

Tri kola prije kraja, Galatasaray ima 70 bodova, Fenerbahče 67, a Bešiktaš 66, a na rasporedu je još i derbi Galatasaraya i Bešiktaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!