Nogomet

Kalinić: "Srna i ja imali smo žestoku raspravu, ali nismo se potukli. Glave su bile vruće"

Borna Rupnik • petak, 22.05.2015.
Kalinić: "Srna i ja imali smo žestoku raspravu, ali nismo se potukli. Glave su bile vruće"
Foto: EPA

Hrvatski nogometaši u ukrajinskim klubovima, Darijo Srna i Nikola Kalinić, imali su "bliski susret" poslije međusobnog dvoboja, no obojica su pokušala smanjiti tenzije.

Nakon susreta Šahtara i Dnipra u polufinalu Ukrajinskog kupa, u kojemu je plasman u finale slavila momčad iz Donecka, ružne su riječi pale u "hrvatskom razgovoru" Darija Srne i Nikole Kalinića. Srna nije želio previše komentirati događanja, tek je Kaliniću i Dnipru poželio sve najbolje u finalu Europske lige, a nešto je razgovorljiviji bio Kalinić.

"Smirile su se sve strasti vezane uz tu utakmicu. Srna i ja još se nismo ispričali jedan drugome, ali vidjet ćemo se u subotu", najavio je bivši napadač Hajduka, uoči prvenstvenog ogleda istih momčadi.

"Dogodilo se što se dogodilo. Imali smo žestoku raspravu, ali se nismo potukli. Znate kako je to, glave su vruće kad je utakmica, ali to je iza mene", dodao je Kalinić za Goal, istaknuvši kako ta zbivanja sprema u "arhivu" i okreće se budućnosti.

Ipak, Kalinić neće dobiti priliku opet zaigrati protiv Srne, s obzirom da Dnipro Šahtaru planira suprotstaviti pričuvnu momčad. "Zanima nas jedino finale Europske lige protiv Seville, kad smo se već plasirali u finale, želimo osvojiti taj trofej", objasnio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!