Tenis

Rumunjka Begu prepustila samo dva gema Ani Konjuh i ispratila je iz turnira

Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.05.2015.
Rumunjka Begu prepustila samo dva gema Ani Konjuh i ispratila je iz turnira
Foto: EPA

Ana Konjuh zaustavljena je u drugom kolu Roland Garrosa gdje je bolja bila 30. nositeljica Rumunjka Irina Camelia Begu. Begu je potpuno nadigrala mladu hrvatsku igračicu i svladala ju je uz samo dva izgubljena gema...

Nakon što su Mirjana Lučić-Baroni i Donna Vekić uspjele proći u treće kolo Roland Garrosa, isti uspjeh nije ostvarila i Ana Konjuh. Konjuh je u drugom kolu igrala protiv Rumunjke Irine Camelije Begu i upisala je visok poraz.

Begu je hrvatskoj igračici prepustila samo dva gema, oba u prvom setu dok je u drugom apsolutno dominirala. Rumunjka je u cijelom meču imala samo osam neprisiljenih pogrešaka, od toga u drugom setu tek jednu i s takvom igrom lako je slavila.

Meč je prelomljen brzo, već na polovici prvog seta kada je Begu stigla do prednosti. Kod 1:1 Konjuh nije iskoristila 15:40, odmah u sljedećem gemu izgubila je svoj servis da bi kod 3:1 ponovno propustila dvije break lopte.

Od tog trenutka Rumunjka je potpuno dominirala, nije dopustila Konjuh da joj se približi na servisu i pomisli na preokret te je do kraja meča izgubila samo jedan gem.

Treće kolo Rumunjki donosi meč protiv četvrte nositeljice Petre Kvitove koja je u tri seta svladala Silviju Soler Espinosu.

Roland Garros, drugo kolo:
Irina Camelia Begu (Rumunjska, 30) - Ana Konjuh (Hrvatska) 6:2, 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.05.2015. u 16:47
    bit će bolje
    Obrisan korisnik
  • Zdren28.05.2015. u 17:27
    Grdo bome
    Zdren