Nogomet

Elvir Maloku prihvatio poziv i igrat će za reprezentaciju Albanije

Mihaela Bradovski • utorak, 02.06.2015.
Elvir Maloku prihvatio poziv i igrat će za reprezentaciju Albanije
Foto: Martina Japundžić

Mladi igrač splitskog Hajduka Elvir Maloku igrat će za reprezentaciju Albanije, a moguće prve nastupe imat će u dresu mlade reprezentacije već u lipnju...

Nakon što je prošao kroz mlade hrvatske selekcije, Elvir Maloku ipak je odlučio prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza i zaigrat će za albansku reprezentaciju.

Maloku je rođen u Rijeci i tamo je prošao nogometnu školu, međutim ima albanske korijene i otvorila mu se mogućnost za nastup za Albaniju koja mu je uputila pozivnicu već za prijateljske utakmice mlade reprezentacije protiv Kazahstana 12. lipnja u Bugarskoj te protiv Švedske 16. lipnja u Švedskoj.

"Prihvatio sam poziv Albanskog nogometnog saveza i u budućnosti ću igrati za Albaniju. Oko odazivanja za ove dvije prijateljske utakmice, dogovorit ću se s klubom jer ne želim izostati s priprema kako bih se mogao nametnuti novom treneru Buriću", rekao je Maloku za Hajdukovu stranicu.

Maloku je tako drugi mladi igrač iz HNL-a koji je u posljednje vrijeme dobio poziv Albanskog nogometnog saveza koji je pozvao i Endrija Cekicija iz Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.06.2015. u 15:51
    Mislim da je dobro odabrao jer ovako kako sada igra ne bi još neko vrijeme zaradio poziv u hrvatsku reprezentaciju. A realno i nije nam previše potreban. Imamo mi puno alternativa u omladinskim selekcijama pa ne bi trebali žaliti za njim.
    Obrisan korisnik