Tenis

Borna Ćorić za manje od 50 minuta završio nastup na ATP turniru u Stuttgartu

Mihaela Bradovski • utorak, 09.06.2015.
Borna Ćorić za manje od 50 minuta završio nastup na ATP turniru u Stuttgartu

Osmi nositelj Viktor Troicki ekspresno je ispratio iz turnira u Stuttgartu Bornu Ćorića koji se nije snašao i izgubio je meč s glatkih 6:2, 6:0...

Prelazak na travnatu podlogu nije bio dobar za Bornu Ćorića koji je na početku ATP turnira u Stuttgartu ubilježio vrlo visok poraz. Viktor Troicki je bez previše prolivenog znoja upisao pobjedu sa 6:2, 6:0.

Sve je bilo gotovo za samo 46 minuta, Ćorić je bio bezopasan na reternu dok je s druge strane imao dosta problema na svojem servisu i Troicki je glatko slavio.

Do prvog breaka Davis Cup reprezentativac Srbije stigao je u četvrtom gemu kada je došao do 30:40 i realizirao već prvu break priliku u meču, a Ćorić je svoj posljednji gem u meču osvojio kada je smanjio na 4:2.

Nakon toga je Troicki bio vrlo uvjerljiv, nije više izgubio nijedan gem, a od tog trenutka pa sve do kraja meča, Ćorić je osvojio samo jedan poen na servisu protivnika. U drugom setu uspio je uhvatiti ukupno tek devet poena i tako završiti s nastupom.

Troicki je u cijelom meču ispustio samo tri poena na prvom servisu i dva na drugom, iskoristio je pet od osam break i izborio meč protiv boljeg iz dvoboja Mate Pavića i Alexandera Zvereva.

ATP Stuttgart, prvo kolo:
Viktor Troicki (Srbija, 8) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:2, 6:0

Foto - Zoran Horvat

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!