Nogomet

Conteov novi problem: Verratti umjesto u Hrvatsku odlazi natrag u Pariz

Borna Rupnik • četvrtak, 11.06.2015.
Conteov novi problem: Verratti umjesto u Hrvatsku odlazi natrag u Pariz
Foto: EPA

Talijanska nogometna reprezentacija u četvrtak će doputovati u Split, ali među putnicima neće biti Marca Verrattija.

Momčad Antonija Contea u oslabljenom će sastavu istrčati na poljudski travnjak u petak navečer. Nakon što je talijanski izbornik zbog ozljeda morao prekrižiti dvije ključne obrambene karike, Chiellinija i Barzaglija, otpao mu je i Marco Verratti.

Vezni igrač Paris Saint Germaina bio je tijekom proteklih dana pod znakom pitanja, a u četvrtak ujutro, dok su se njegovi suigrači pripremali za trening i put u Split, Verratti je krenuo na povratak u Pariz, gdje će se oporavljati do zasad nespecificirane ozljede.

Verratti je bio propustio i prvi kvalifikacijski ogled s Hrvatima na putu prema Europskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj, kada je utakmica na San Siru završila 1:1.

Na letu za Hrvatsku tako će biti Buffon (Juventus), Padelli (Torino), Sirigu (Paris Saint Germain), Acerbi (Sassuolo), Astori (Roma), Bonucci (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), De Silvestri (Sampdoria), Moretti (Torino), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter), Bertolacci (Genoa), Bonaventura (Milan), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Parolo (Lazio), Pirlo (Juventus), Soriano (Sampdoria), Candreva (Lazio), El Shaarawy (Milan), Gabbiadini (Napoli), Immobile (Borussia Dortmund), Matri (Juventus), Pelle (Southampton), Sansone (Sassuolo) i Vazquez (Palermo).

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.06.2015. u 13:49
    Fulao sam u prognozi, ovo je izvrsno za nas, Veratti im je uz Pirla najbolji veznjak. Da, i od De Rossija.
    Obrisan korisnik
  • zovche11.06.2015. u 13:24
    ovo nije mala stvar za nas jer je Veratti jako dobar u destrukciji igre u sredini terena gdje smo mi kao najjaci... a zamjenu za njega nemaju bas...
    zovche