Nogomet

Bale: "Više nisam mogao niti potrčati", Wilmots: "Lukaku i Benteke samo su stajali poput stupova"

Borna Rupnik • subota, 13.06.2015.
Bale: "Više nisam mogao niti potrčati", Wilmots: "Lukaku i Benteke samo su stajali poput stupova"
Foto: EPA

U jednoj od ključnih kvalifikacijskih utakmica za EP, Wales je pobijedio Belgiju, a junak Gareth Bale još je uvijek na oprezu. Marc Wilmots otvoreno je nezadovoljan.

Velški su nogometaši nastavili koračati prema europskoj smotri u Francuskoj, a protiv favorizirane Belgije dar Radje Nainggolana maksimalno je iskoristio Gareth Bale i postigao pobjedonosni pogodak.

"Znamo da smo u dobroj poziciji, ali još je dug put pred nama. Ne mogu opisati koliko je sjajna bila atmosfera ovdje u Cardiffu, mislim da imamo najbolje navijače na svijetu. Pokazali smo koliko marljivo radimo, dobro igramo, borimo se i zaslužili smo pobjedu", rekla je prva zvijezda Walesa.

"Istini za volju, nakon 65 ili 70 minuta više nisam mogao niti potrčati. Srećom, sezona je napokon završena", dodao je Bale.

Belgijski izbornik Marc Wilmots nije krivio Nainggolana za pogrešku, već je bio nezadovoljan napadačkom prezentacijom svoje momčadi.

"Nainggolan je pogriješio, ali je dobar igrač. Lako ga je sada kriviti kada smo svi razočarani. No, kada smo primili gol promijenili smo sustav i zaigrali s dvojicom napadača, ali Lukaku i Benteke samo su stajali poput stupova. Pred nama je još puno posla", ispričao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!