Rukomet

Hrvatska nije pokazala što može, Karačić: "Vidjeli smo što se događa ako uđemo opuštenije"

Sportnet • nedjelja, 14.06.2015.
Hrvatska nije pokazala što može, Karačić: "Vidjeli smo što se događa ako uđemo opuštenije"
Foto: EPA

U subotu na Trgu slobode u Umagu od 19 do 21 sat hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija družila se s građanima i navijačima, a u nedjelju igra s Turskom.

U sklopu druženja s reprezentacijom, najmlađi zaljubljenici u rukomet zaigrali su u odličnom turniru u street handballu, koji ih je uistinu oduševio i zabavio te su imali priliku zaigrati barem nakratko rukomet s hrvatskim reprezentativcima. Najbolja ekipa u street handballu osvojila je prigodne poklone.

Hrvatski reprezentativci pritom su spremno odgovarali na sva pitanja, dijelili autograme, fotografirali se te su pozvali sve da ih u nedjelju u što većem broju dođu podržati u susretu s Turskom.

"U protekle tri utakmice nismo pokazali što možemo. Polako se uigravamo, pokušavamo provesti u djelo ono što izbornik traži od nas, no ide nam malo teže. Nadam se da će nam poći za rukom protiv Turske, koju ne smijemo podcijeniti", upozorio je Igor Karačić

"Vidjeli smo u Norveškoj što se događa kada uđemo malo opuštenije u utakmicu. Morat ćemo dati 100 posto ako želimo izbjeći teže varijante", dodao je.

Svoje je mišljenje uoči dvoboja s Turcima ponudio i Marino Marić.

"Nije bilo blistavo u Nizozemskoj, ali pozitivno je što smo pobijedili. Mislim da će na svakom okupljanju biti sve bolje, a dobro smo se pripremili za Turke".

"Rukomet se razvija iz dana u dan, svi igraju i odmah imamo problema ako pristup nije pravi. Moramo se odmah odvojiti kako bi rezultat išao u našu korist. Moramo profesionalno odraditi tu utakmicu i vjerujem da ćemo biti prvi", zaključio je Marić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!