Košarka

LeBron James: "Boli me poraz, pokušavam se izvući. Inspiracija mi se nije promijenila"

Borna Rupnik • nedjelja, 21.06.2015.
LeBron James: "Boli me poraz, pokušavam se izvući. Inspiracija mi se nije promijenila"
Foto: EPA

Unatoč vrhunskim izdanjima u finalu, LeBron James ostao je bez naslova prvaka i priznaje da se još uvijek pokušava oporaviti od poraza protiv Golden State Warriorsa.

Unatoč ozljedama Lovea, Irvinga i još ranije Varejaa, Cleveland Cavaliersi uspjeli su zakomplicirati finalnu seriju NBA lige i odigrati šest utakmica, ali naslov je ipak završio u Kaliforniji.

"Boli me poraz, još sam pod dojmom. Pokušavam se izvući iz te faze. Nisam sretan načinom na koji je sve završilo", poručila je prva zvijezda momčadi, LeBron James.

Međutim, James je svjestan da je u svojoj povratničkoj sezoni ipak napravio veliki posao te ima motiva nastaviti dalje raditi u istom dresu, kako bi iduće godine konačni ishod bio drugačiji.

"Nisam sretan zbog rezultata, ali ponosan sam na suigrače jer smo u prvoj godini stigli do finala. Rasli smo od prvog dana i ponosan sam na ostvareno postignuće. Ne žalim zbog povratka, sanjao sam vratiti se kući i donijeti radost ovom gradu koji to zaslužuje", ističe.

"Nadam se da ću moći iz godine u godinu dovesti Cavalierse u poziciju da se bore za titulu prvaka. To mi je cilj, inspiracija mi se nije promijenila", zaključio je LeBron James.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.06.2015. u 14:27
    nije mogao sam. Ali sretan sam zbog Kerra koji je nakon Pat Rileya 1982 novi rookie trener sa naslovom-ukupno 5 prsten za Kerra.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2015. u 19:57
    mvp finala
    Obrisan korisnik
  • iadera21.06.2015. u 17:03
    choker
    iadera
  • Obrisan korisnik21.06.2015. u 14:40
    legenda
    Obrisan korisnik