Tenis

Kyrgios: "Šokiran sam komentarima", Roddick: "Sve ću istolerirati, ali tankiranje ne. Ovo mu je dobra lekcija"

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.07.2015.
Kyrgios: "Šokiran sam komentarima", Roddick: "Sve ću istolerirati, ali tankiranje ne. Ovo mu je dobra lekcija"
Foto: EPA

Mladi australski tenisač Nick Kyrgios našao se na udaru kritika nakon što je u susretu protiv Richarda Gasqueta u pojedinim trenucima pokazao manjak respekta i truda...

Kada je odtankirao gem protiv Richarda Gasqueta u osmini finala Wimbledona, gledatelji su se okrenuli protiv Kyrgiosa, krenuli su zvižduci, nakon meča morao je odgovarati na neugodna pitanja, zaradio je i kaznu, no Kyrgios i dalje ne razumije zbog čega su uslijedile tolike kritike.

Australac ostaje kod priče da nije tankirao i tvrdi da je šokiran izjavama.

"Pročitao sam puno toga, od komentara da ne bih trebao predstavljati Australiju, da sam sramotan, teško je to čitati, ipak sam i ja čovjek. Ne trebaju me voljeti, ali smatram da svi zaslužuju respekt. Šokiran sam komentarima", tvrdi Kyrgios.

Kritiku Kyrgiosu uputio je i Andy Roddick koji je isto negativno iznenađen ponašanjem australskog igrača.

"Bio bih licemjer da napadam nekoga zbog razbijanja reketa ili svađe sa sucem. Međutim podvlačim crtu kod tankiranja. Svi mi koji smo toliko dugo uz tenis, znamo jako dobro kada netko tankira. Nemam problema s osobnosti pojedinih igrača, ali svi moraju igrati i davati sve od sebe. Ovo mu je dobra lekcija, ne viđate često igrače iz vrha kako biraju trenutke kada će igrati, a kada neće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.07.2015. u 18:25
    Javlja se lik koji je isto bio primjer svojim ponašanjem na terenu,svadje sa sucima psovanjem i bahacenjem na terenu,toliko o Roddicku..
    Obrisan korisnik