Nogomet

Video: Jamajka i Kostarika izborile mjesto u četvrtfinalu Gold kupa, Kanada ide kući

Branimir Korać • srijeda, 15.07.2015.
Video: Jamajka i Kostarika izborile mjesto u četvrtfinalu Gold kupa, Kanada ide kući
Foto: EPA

Neefikasno posljednje kolo u skupini B donijelo je pobjedu Jamajke protiv Salvadora i remi Kostarike i Kanade što znači da su Kanađani završili sa svojim nastupom, a velike šanse za to ima i Salvador...

Jamajka je u četvrtfinale prošla kao prvoplasirana reprezentacija skupine nakon što je svladala Salvador s minimalnih 1:0.

U izjednačenom dvoboju Jamajčani su uz dosta muke došli do pobjede protiv Salvadora koji je prijetio, stvarao priliku, ali nije uspio konkretizirati ih.

Garath McCleary u 72. minuti postigao je pogodak vrijedan tri boda nakon što je Carrillo obranio pokušaj McAnuffa, ali loptu odbio samo do McClearyja.

Dok Jamajčani kreću s pripremama za četvrtfinale, Salvador je trenutno trećeplasirani u skupini i za prolaz dalje treba mu remi između Kube i Gvatemale, u svakom drugom raspletu bit će eliminiran.

U drugom susretu skupine bez pogodaka su odigrali Kanada i Kostarika, Kostarika je osigurala treće mjesto, a Kanada je osigurala kartu za put kući.

U šest posljednjih utakmica na Gold kupu, Kanada nije uspjela postići pogodak i putuje kući, protiv Kostarike je veliku priliku za potpuni preokret u raspoloženju imala u 81. minuti kada je Bryan Ruiz s gol linije izbio loptu nakon pokušaja Andrea Hainaulta.

Iz skupine B tako dalje idu sigurno Jamajka i Kostarika, Salvador čeka ishod posljednjeg kola, a Kanada je eliminirana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!