Rukomet

Nexe čeka europski okršaj s Varaždinom: "Dobro za sve, zar ne?"

Sportnet • četvrtak, 23.07.2015.
Nexe čeka europski okršaj s Varaždinom: "Dobro za sve, zar ne?"

Ždrijeb Kupa EHF-a najavio je hrvatski dvoboj u drugom kolu kvalifikacija, susret našičkog Nexea i Varaždina.

Ukoliko Varaždinci u prvom kvalifikacijskom kolu prođu talijansku Romagnu, uslijedit će ogled s Našičanima, koji ne skrivaju da im je cilj plasman u grupnu fazu, bez obzira na suparnike.

"Mi napadamo skupine Kupa EHF-a i to je to. Sve je jasno. Veselim se ponedjeljku, okupljanju i početku nove sezone", rekao je Tomislav Nuić.

Posebne bi to utakmice bile za Ivana Sršena, koji je upravo iz Varaždina otišao u Nexe.

"Zanimljivo, Varaždin je i prošle sezone u Kupu EHF-a igrao protiv hrvatskog kluba, zagrebačke Dubrave. Ukoliko nam protivnik u drugom kolu bude Varaždin bit će mi i drago i ne. Drago mi je jer vjerujem u naš prolaz, a neće mi biti drago jer jedan hrvatski klub završava natjecanje. Zadnje dvije utakmice Varaždina i Nexea bile su dobre i zanimljive pa ako do ovih dođe očekujem isto. No, do tada ima još puno vremena. Mi se prvenstveno trebamo kvalitetno pripremiti za sezonu, očekuje nas puno utakmica i težak ritam. Bit će posla za svakoga", kaže.

Marin Sakić, koji liječi ozljedu noge, nadovezao se: "Možemo biti zadovoljni. Nisam upoznat s kvalitetama talijanske ekipe, ali vjerujem kako će nam protivnik biti Varaždin. S obzirom na iskustvo i promjene u momčadi mi smo sigurno favoriti u tim utakmicama. Dobro je i što nećemo daleko putovati. Dobro za sve, zar ne? Mi svakako želimo u treće kolo, a onda ponovno i u skupine Kupa EHF-a. Nadam se kako će nam kuglice i u budućnosti biti naklonjene".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!