Nogomet

Kapetan Hajduka izbjegava ulogu favorita: "Probudio se inat, a protivnik je po mjeri, bit će izjednačeno"

Borna Rupnik • srijeda, 29.07.2015.
Kapetan Hajduka izbjegava ulogu favorita: "Probudio se inat, a protivnik je po mjeri, bit će izjednačeno"
Foto: Bruno Karadža

Hajdukov kapetan Goran Milović uvjeren je da Splićani u četvrtak navečer mogu napraviti dobar posao protiv gostiju iz Norveške.

"Nadamo se najboljem", rekao je stoper splitskih Bilih Goran Milović uoči susreta sa Stromsgodsetom u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige na Poljudu.

Svjestan da će Norvežani biti "težak ispit" za Hajduk, Milović ističe kako je hrvatski predstavnik spreman, unatoč neugodnom porazu u Puli za vikend.

"Protiv Istre 1961 nam se poklopio takav dan, i učit ćemo iz tih grešaka i dekoncentracije. Radimo kako bismo to promijenili, gledamo snimke i analiziramo, što je dimenzija više u odnosu na proteklo vrijeme. Svi smo zajedno u pobjedi i porazu, a poslije onakvih utakmica probudi se inat i želimo pokazati pravo lice na terenu", kaže.

"Stromsgodset je ispred Moldea u prvenstvu, a Molde je namučio Dinamo, tako da ne znam jesmo li favoriti. Nema favorita, bit će izjednačeno, to su dva protivnika po mjeri, iako imamo odličnu situaciju jer nam navijači prate u cijelom gradu. Želimo trudom i rezultatima privući publiku, a Norvežani sigurno nisu navikli na takvu atmosferu", dodao je kapetan momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!