Nogomet

Espirito Santo: "Sve je i dalje otvoreno, nema favorita", Jardim: "Zaslužili smo bolji rezultat"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 20.08.2015.
Espirito Santo: "Sve je i dalje otvoreno, nema favorita", Jardim: "Zaslužili smo bolji rezultat"
Foto: EPA

Valencia je upisala pobjedu 3:1 na Mestalli protiv Monaca, gosti su imali priliku i za bolji rezultat, no u uzvratu ostaje sve otvoreno, složili su se treneri...

Zanimljiv dvoboj u valenciji su odigrali istoimeni domaćin i Monaco, a na kraju su Španjolci bili uspješniji i slavili su s 3:1. Gostujući trener Leonardo Jardim smatra da je njegova momčad zaslužila više.

"Rezultat nije pravedan iz dva razloga. Kao prvo, pogodili smo vratnicu i da smo tu zabili, promijenio bi se tijek susreta. Kao drugo, u trenucima kada je Valencia došla do pogodaka, igrali smo bolje. Primali smo golove kakve ne smijemo primati, to nije uobičajeno za našu momčad i moramo to popraviti. Sada moramo u Monte Carlu zabiti barem dva gola i pokušat ćemo to učiniti", tvrdi Portugalac.

Zadovoljniji rezultatom bio je trener Valencije Nuno Espirito Santo.

"Igrali smo dobro i bilo nam je važno da dođemo do pobjede. Dugo smo iščekivali ovu utakmicu, pokazali smo karakter i zasluženo slavili. Nije bilo lako svladati momčad koja je već započela sezonu, u Monte Carlo idemo ovo potvrditi. Znamo što nas čeka, ništa nije riješeno i nema favorita."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!