Tenis

Nick Kyrgios kažnjen novčano i na četiri tjedna uvjetne suspenzije

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.08.2015.
Nick Kyrgios kažnjen novčano i na četiri tjedna uvjetne suspenzije
Foto: EPA

Nick Kyrgios izvukao se s novčanom kaznom i uvjetnom vremenskom suspenzijom za verbalni ispad u susretu protiv Stana Wawrinke na turniru u Montrealu...

25 tisuća dolara novčano i četiri tjedna suspenzije uvjetno zaradio je Nick Kyrgios za bezobrazno"spuštanje" Stanu Wawrinki tijekom njihovog meča u Montrealu.

Iako u teniskom svijetu ovo nije mala kazna s obzirom da se slični ispadi ne događaju svaki dan, Kyrgios može biti zadovoljan jer je mogao biti i oštrije kažnjen.

Novčana kazna je fiksna, a četverotjedna suspenzija bit će aktivirana u slučaju da u narednih šest mjeseci ponovno bude kažnjen zbog verbalnog ili fizičkog napada ili ukoliko skupi više od 5000 dolara na turnirima ATP razine.

Nastup na US Openu u svakom slučaju ne bi došao pod znak pitanja jer Grand Slam turniri ne spadaju pod ingerenciju ATP-a.

Kyrgios se naknadno ispričao za svoje riječi Wawrinki Kokkinakisu, Donni Vekić i njihovim obiteljima ustvrdivši da žali što ih je uvukao u nešto što nisu zaslužili.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisTop temaATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.08.2015. u 00:06
    ma smece malo treba dozivotno izbaciti iz tenisa,govno obicno nezahvalno.
    Obrisan korisnik
  • zovche24.08.2015. u 23:09
    joj kog taj ATP mulja pa to je strasno, kazna za vrijeme kad nema turnira i ne vrijedi za GS, strasno... a da je to neki nas igrac dobio bi jedno 15 puta gore, sto smo vidjeli kako se izivljavaju na Cilicu, Troickom... Sramota ali mislim da nema taj grk puno toga u glavi da ce on prije ili kasnije... [više na forumu]
    zovche