Nogomet

Skënderbeu bez Hamdija Salihija: "Ozlijeđen je i uskoro odlazi u Izrael"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.08.2015.
Skënderbeu bez Hamdija Salihija: "Ozlijeđen je i uskoro odlazi u Izrael"
Foto: FaH

Dinamo u utorak od 20 sati i 45 minuta u Maksimiru hvata Ligu prvaka. Albanski Skënderbeu dolazi sa zaostatkom 2:1, ali i bez svojeg najboljeg igrača Hamdija Salihija...

Trener Skënderbeua Mirel Josa vjeruje kako njegova momčad nije bez šanse u Maksimiru. Dinamo je favorit, bez obzira na priče iz modrog tabora kako je još uvijek sve otvoreno, a Josa u Maksimiru neće moću računati na Hamdija Salihija što je dodatni udarac.

"Dinamo je slavio u Albaniji i logično je da Dinamov trener tako priča, ne bih se niti ja drugačije izražavao. Vjerujem da nismo bez šansi iako nećemo moći računati na ozlijeđenog Hamdija Salihija koji ionako kroz nekoliko dana prelazi u Maccabi iz Haife", kaže Josa.

Albanci nisu posebno vježbali kaznene udarce, a da bi do njih i došli, moraju zabiti dva gola u Maksimiru.

"Nismo ih posebno vježbali iako smo nedavno u Superkupu izgubili nakon jedanaesteraca. Igrači koji znaju, zabit će ih, bilo tijekom utakmice ili treninga, mi takvih igrača imamo. Da bi uopće došli do njih, moramo biti pametni, vjerujemo u naš kontranapad."

Josa je kao najbolje Dinamove pojedince istaknuo Machada, Pjacu, Soudanija i Pinta, a Bledi Shkembi oduševljen je mogućnostima Ante Ćorića.

"Nema dvojbe da su najbolji Pjaca i Ćorić. Jako mi se sviđa kako mali Ćorić igra, veliki je talent i vidi se da on nogomet vidi drugačije. Strašan je igrač."

Shkembi ne gubi nadu uoči ovog dvoboja.

"Znamo da će biti jako teško, ali ćemo dati maksimum. Možda eksplodiramo i odigramo utakmicu iznad mogućnosti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.08.2015. u 23:45
    jel igraju Aljeti Azimi i Ajdemi Puši,ako igraju bit ce jako tesko Dinamu..
    Obrisan korisnik