Nogomet

Filip Krovinović potpisao za portugalskog prvoligaša Rio Ave

Sportnet • nedjelja, 30.08.2015.
Filip Krovinović potpisao za portugalskog prvoligaša Rio Ave
Foto: FaH

Velika želja uprave Hajduka Filip Krovinović u nedjelju je kompletirao transfer u portugalskog prvoligaša Rio Ave koji se trenutno nalazi na petom mjestu u tamošnjem prvenstvu.

Sad već bivši igrač Zagreba 20-godišnji Filip Krovinović u nedjelju je potpisao za Rio Ave. Ugovor je potpisan na četiri godine, a Zagreb je inkasirao spasonosnih 800 tisuća eura koji će mu omogućiti normalan rad u nastavku sezone.

„Čuo sam da Rio Ave raste iz godine u godine i jako sam zadovoljan zbog toga. Stil portugalskog nogometa mi odgovara tako da vjerujem da ću biti uspješan u dresu Rio Avea“, rekao je Krovinović nakon potpisa ugovora s novim klubom.

Iza bivše Zagrebove „desetke“ je uspješna sezona koja nije prošla nezapaženo, za klub s Kranjčevićeve Krovinović je skupio 75 nastupa i postigao 12 pogodaka.

Dugo se spominjao u kontekstu Hajduka, ali kako se splitska momčad nije uspjela plasirati u Europsku ligu, nije dobila niti priželjkivanu financijsku injekciju kojom bi platila odštetu koju je tražio Dražen Medić.

Rio Ave prošle sezone završio je na desetom mjestu u portugalskom prvenstvu, a ove sezone nakon tri kola nalazi na petom mjestu. Krovinović je drugi Hrvat koji će se natjecati u portugalskom prvenstvu, prije dva tjedna u redove Vitorije Setubal stigao je bivši igrač Lokomotive Toni Gorupec.

Denis Drljepan-Mihoci

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir30.08.2015. u 21:00
    Sretno Fićo!
    Mithrandir
  • Dinaminjo30.08.2015. u 18:45
    1 milijun ne bi bila velika cifra da ga Dinamo uzme.. Šteta..
    Dinaminjo