Nogomet

Robben: "Neće me promijeniti kapetanska traka, nju doživljavam kao čast"

Branimir Korać • srijeda, 02.09.2015.
Robben: "Neće me promijeniti kapetanska traka, nju doživljavam kao čast"
Foto: EPA

Arjen Robben imenovan je novim kapetanom nizozemske reprezentacije i tu je naslijedio Robina van Persieja. Igrač Bayerna tvrdi kako ga ta uloga neće promijeniti...

Dolaskom novog izbornika, uslijedile su i određene promjene u nizozemskoj reprezentaciji pa je tako Danny Blind za novog kapetana imenovao Arjena Robbena.

"Bez obzira što sam kapetan, neću se promijeniti nimalo. Jedina razlika u mojem životu je što sam postao kapetanom reprezentacije. Već sam rekao da je to velika čast, ali ostat ću isti kao i do sada. Znam da na neke to može utjecati, ali preiskusan sam da bih si to dopustio", tvrdi Robben.

Javnost je bila podijeljena oko imenovanja Robbena za kapetana, nisu svi bili uvjereni da je on vođa momčadi.

Pred Nizozemskom je još jedna važna kvalifikacijska utakmica, igrat će protiv Islanda i tražiti pobjedu za poboljšavanje pozicije u skupini.

"Svi u momčadi jako dobro znaju što se od nas očekuje i dobro smo spremni za to. Moramo biti oprezni, ne smijemo dopustiti da nas želja previše ponese i moramo se držati zadataka i plana. Moramo igrati sa strasti, ali ne smijemo dopustiti da to utječe na našu igru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!